(30) 639 4214
info@katies.hu
8638 Balatonlelle, Szövetség u. 32.
 

Ajánlatkérés

Ajánlatkérés

Ha gondolkodtok abban, hogy ránk bízzátok az esküvőtök dekorálását, első lépésben írjatok nekünk; facebookon üzenetben, mailben (info@katies.hu).

Az esküvőről

Írjátok le, hogy hol és mikor lesz az esküvőtök, hány fő vendégre számítotok és milyen stílusban, színekben képzelitek el a nagy napot, milyen dekorelemekben gondolkodtok, milyen virágok tetszenek Nektek, természetesen akár képeket is küldhettek vagy megoszthatjátok velünk a pinterest albumotokat.

Kapcsolatfelvétel

Ezután mi pár napon belül felvesszük Veletek a kapcsolatot, készítünk Nektek egy részletes árajánlatot. Amennyiben ezek alapján úgy döntötök, hogy nekünk szavaztok bizalmat, találkozunk Veletek az esküvőtök helyszínén, vagy esetleg első lépésben, illetve ha már ismerjük a helyszínt, Balatonlellén, a bemutatótermünkben.

Ötletelés

Minden apró részletet megbeszélünk, ötletelünk, kérdezünk majd az esküvőtök programjáról (mikor lesz a fotózásotok, mikor lehetséges a helyszínt díszíteni, mikor kezdődik a ceremónia, mikor tudunk lebontani stb.), felmérjük a helyszín technikai paramétereit, ha éppen arra van szükség.

Végleges árajánlat

A pontosítások után születik meg a végleges árajánlat, majd szerződést kötünk és 20 % foglalót kérünk.

Az esküvő előtt bármikor kereshettek, kérdezhettek, beszélhetünk, módosíthatunk. Felhívhattok akkor is, ha nem a dekorral kapcsolatban, hanem egyéb esküvői témában lenne kérdésetek, szívesen segítünk. Általában azt kérjük, hogy az esküvő előtt egy hónappal már ne változtassunk a megbeszélteken. Esküvő előtt két héttel pedig kérünk majd Benneteket, hogy küldjétek el nekünk a részletes ültetésrendet nevekkel, jelölésekkel (pl. etetőszékek helye, gyermekeknek ajándék stb.), a köszöntőtáblához, a menü- és italkártyához vagy bármi hasonlóhoz a kért szöveget.

A maradék megbízási díjat az esküvő utáni héten szükséges kifizetni és korrekciózásra kerül a vendéglétszám tekintetében.

Ezt követően már csak egy kérésünk marad; küldjetek nekünk szép fotókat a csodás napotokról!