(30) 639 4214
info@katies.hu
8638 Balatonlelle, Szövetség u. 32.
 

Rólunk

Hiszünk a házasságban. Nem, nemcsak egy papír. Férj-feleség, hozzá tartozom, ő hozzám, nincs alá-fölé rendeltség, egyenlőség van és szerelem. Bizalom, boldog órák, mosoly, olykor bánat, egymás támogatása, közös tervezés és gyerekek. Jó, nagyon jó!

És hiszünk a nagy napban is. Hisszük, hogy ünnepelni kell. Együtt azokkal, akiket szeretünk. És „meg kell adni a módját”, gyönyörűszéppé kell tenni lelkiekben is és küllemében is. Mert egyetlen egy ilyen nap van az életünkben (jó esetben, persze…) És mert örökké emlékezni szeretnénk és fogunk is rá. Legalábbis nekünk 2014-ben sikerült ilyenné varázsolni azt a napot. Vidámak leszünk minden egyes olyan pillanatban, amikor eszünkbe jut.

 

Szóval boldogság, hogy olyan dolgot tekinthetünk hivatásunknak, amiben hiszünk, hogy ez az egész nem ért véget a mi esküvőnkkel, hanem láthatjuk mások örömét is. És részesei lehetünk annak, amikor azt mondja egy mámoros ifjú feleség, férj az esküvőjük másnapján, hogy egy álom volt a dekoráció, gyönyörűek voltak a virágok, hálásak érte. Tudjuk, hogy így mi is hozzájárultunk ahhoz, hogy mindig jóleső, szívet melengető érzéssel emlékezzenek arra az egy csodás napra…

Bemutatkozás

Lichy-Szücs Kata vagyok. Virágkötő és dekoratőr, a Katie’s Wedding Design megálmodója, alapítója.

 

Korábban banki területen dolgoztam évekig, de kreatív ember lévén mindig is tudtam, hogy ez csak átmenet, nekem valami széppel kell hivatásszerűen foglalkoznom. Kisgyermekkorom óta érdekelnek a művészetek, a szép tárgyak, csodálattal tudok nézni egy-egy festményt, vagy szobrot, imádom a mesteri divatholmikat, a rafinált menyasszonyi ruhákat, a porcelánokat és elismerem a megismételhetetlent alkotni tudó kézműveseket, iparművészeket. Kedvenc művészeti korszakom a szecesszió. Vitathatatlanul hiszem, hogy a művészetek hozzájárulnak ahhoz, hogy szebbé tegyük a világunkat.

művészetek1
művészetek2
művészetek3
művészetek4
művészetek5

Több kreatív területen is kipróbáltam magam a 8 órás munka mellett és nem sokkal a saját esküvőnk után rátaláltam arra, amit már 2016 óta művelek; virágot kötök, esküvőt dekorálok. Sokat tanultam, sokat tapasztaltam, segítségemre voltak a korábbi munkatapasztalataim abban, hogy felépíthettem a saját világomat. Tettem mindezt azért, hogy akiket kiszolgálok, úgy érezzék az esküvőjük után, hogy igen, ez az, vagy még szebb is, mint amit megálmodtak. Természetesen nagyon sok alkotót követek az esküvői szegmensben, hogy látásmódom széleskörű legyen, de kifejezetten törekszem az egyediségre. Egy-két év alatt magába bolondított a virágok illata, minden nap öröm számomra, amikor virágot köthetek. Virágainkat igyekszem magyar termelőktől megvásárolni és dekorációink elkészítése során szeretek minél természetesebb alapanyagokat felhasználni.

Egyedül mindez nem menne, nem működne; az esküvők kapcsán is hű társra és segítőre leltem férjemben, Attiban, aki kézügyességével, minőségtudatos hozzáállásával, logisztikai érzékével, kitartásával és nem utolsó sorban a mosolyával, humorával hozzájárul tevékenységeinkhez. Kisfiúnknak és családunk összes tagjának támogatása, segítsége és türelme szintén nélkülözhetetlen a mindennapok során.

Az esküvőkön asszisztenseink segítik munkánkat, akiktől éppúgy megköveteljük a minőség előtérbe helyezését, mint saját magunktól.